tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tampereen Hevosmessut 2014

Sunnuntaina aamutallin hoitaminen kävi suht pikaisesti, sillä mielessä pyöri ainoastaan ostoslista hevosmessujen varalle. Onneksi tallissa majailee vain 5 hevosta, joten aamutalliin ei kovin montaa hetkeä saa tuhlattua. Hevoset ulos, tallihommat kuntoon ja auton nokka kohti Tamperetta.

Saapuessamme paikalle kouluklinikka oli jo pyörähtänyt käyntiin. Hetken verran sitä tuli seurattua, mutta näytteilleasettajien tarjoukset huutelivat puoleensa. Mukaan tarttuikin loppuviimeksi aivan tarpeeksi tavaraa ja rahaa paloi sen mukaisesti. Esitellään nyt ostokset samaan hengenvetoon:

Tarpeeksi "neiti" otsapanta Sampalle

Sampalle

ja Pakille

Vihdoinkin pääsen eroon siitä harjalaatikosta

Valkoinen kouluhuopa, sekä pari halpaa riimua

talliloimi ja sadeloimi. 
Nuo nimikyltit olivat ehkä se paras hankinta. Kamppailin pitkään itseni kanssa siitä minkä tekstin kyltteihin halusinja päädyinpä sitten noihin. Halpoja riimuja ei koskaan voi olla liikaa, sillä tämä tehokaksikkoni toiminnallaan tuhoaa riimuja tasaiseen tahtiin.

Tähän tyyliin
Messujen ohjelmanumeroista eniten odotiin tuota Tammer Trophy 140cm kilpailua. Keskustelupalstoilla asiaa on puitu jo tarpeeksi, joten ei kai siitä sen enempää kuin että onneksi näimme myös  siistiä eleetöntä ratsastusta ja voitto meni oikeaan osoitteeseen.
Suomenhevos orien esittely on aina yhtä upeaa katsottavaa ja joukossa oli todella hauskojakin esityksiä. Kuitenkin rotu- uskollisena leukani melkein putosi lattialle ihastellessani esittelyyn tuotua lv ori Knows Nothing:ia. Siinä oli hevonen minun makuuni!
Kari Vepsän esitys oli myös alleviivattuna ohjelmistossa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin Vepsää kuulemaan livenä ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Oli mukavaa huomata että Vepsän ajatukset osuivat suurilta osin yksiin oman toimintani ja ajatuksieni kanssa. Ei siis olla aivan hakoteillä. Naruriimua ja köyttä en nyt kuitenkaan vielä ostanut, katsotaan koska hurahdan niihinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti