perjantai 29. toukokuuta 2015

Työnjako

Ruunien työnjako on menossa uusiksi vanhemman siirtyessä tositoimista lomalle ja nuoremman palatessa sairaslomalta tositöihin. Pakin laidunloma lähestyy ja allekirjoittaneen ranne alkaa olla uudessa uskossa kun kaikki aitojen vierustat ja tienposket on tallilla kynitty vihreästä ja kumottu ruunien karsinoihin. Ennen lomalle lähtöä pappaheppa pääsee vielä Cyril Rocherin hammashuoltoon, kelpaapa herran laiduntaa huolletulla kalustolla ja mamma syö sitten kynsiään kesän verran.





Naxos alkaa jälleen olla oma itsensä ja kiukuttelut ovat jääneet lähes täysin menneeseen elämään. Pikkuhiljaa ollaan alettu työstämään kentällä uusia juttuja ja totutellaan ajatukseen ettei se kentällä touhuaminen olekaan välttämättä aina persiistä. Hienosti on kakarakonilla muistissa vielä syksyllä opittuja asioita ja pikkuhiljaa olisi tarkoitus lähteä myös uudestaan katsomaan hyppyjä ratsastaja selässä. Kyllä on muutama onnen kyynel vierähtänyt poskelle kun kiukuttelun sijaan kentällä tehdäänkin töitä korvat hörössä ja täydellä innolla.



 
 


Hieman haikealta tuntuu laittaa herrat eri paikkoihin lomailemaan kesäksi, ovat ruvenneet tulemaan niin hyvin toimeen keskenään. Yhdessä mahdutaan ahtaaseen katokseen, yhdessä tehdään tihutöitä ja yhdessä hajotetaan niin riimut kuin uutena villityksenä myös loimet Hyvästi bucas buzzoff!


Käytännön kannalta eri laidunpaikat ovat nyt kuitenkin tarpeelliset. Paki ja Tuukka saavat elää symbioosiaan rauhassa ja maastoon lähteminen sujuu helposti kun ei tarvi miettiä tuleeko yksin jäänyt hevonen läpi langoista. Nagge on myös lähdössä lv yhdistyksen leirille ja sitä ennen pitäisi hakea lisää rutiinia niin sileällä kuin esteilläkin. Tätä silmällä pitäen on ihan mukavaa, että Paki saa lomailla ja ehdin perehtyä Naggen treeneihin täydellä panoksella. Olkoot kesäloma meitin lahja Pakille lähestyvänä kavioliiton 10 vuotispäivänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti