tiistai 19. toukokuuta 2015

Kohti kesää


Huomenna odottaapi klinikkareissu nuoremman pollen kanssa. Maha käydään tähystämässä Porin raviradan klinikalla ja toivottavasti poissulkemassa mahahaavan mahdollisuus. Nagge on mennyt parempaan suuntaan nyt psyllium kuurien, lisättyjen heinämäärien, ruokinnan muutosten ja madotuksen jälkeen. Toivotaan että sairastelut alkaisivat olemaan takana päin.



Erilaiset maastakäsin työskentelyn muodot ovat tulleet lähiaikoina tutuksi Naggen liikkuessa mieluummin ilman selässä kiikkuvaa ratsastajaa. Irtohypytyksen kautta olemme päässeet tutustumaan esteiden ihmeelliseen maailmaan ja Naxos on näyttänyt kohtalaista kapasiteettia tätä lajia ajatellen. Toivottavasti saadaan polle kuntoon, jotta päästään katsomaan onko hevosen kapasiteetti vain omistajan korvien välissä vaiko mahdollista esiteltävissä myös tulevaisuudessa kisakentillä.


Myös Paki on päässyt hieman irtoloikkailemaan ja riemu on ollut rajatonta. Pitäisi jälleen aloittaa hyppääminen myös selästä käsin talven jäljiltä, ennen laitumelle lähtöä. Paki on siis suunnitelmien mukaan lähdössä viimekesäiseen tapaan lomailemaan Kyläsaareen suomenhevoskaverin seuramieheksi. Luvassa siis toivottavasti jälleen pitkiä rantamaastoja auringon laskussa ja tietysti lihavia hevosia.

Ennen lomailua suunnitelmissa olisi startata yhdet koulukarkelot lähitallin harjoituskilpailuiden muodossa. 7.6. tarjolla olisi tutustumisluokan kouluohjelma tai k.n special. Pohdintoja pohdintoja, paljon riippuu myös tuomarivalinnoista. Olisi kuitenkin ilo päästä pappahepan kanssa hieman ihmistenilmoille ennen lomailukauden alkua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti